Efter at have beskæftiget mig en del med ”andres erindringer” især her på hjemmesiden, fik jeg helt spontant lyst til at fortælle minder fra min tidligste barndom i Ravsted.

Jeg er født i 1949, som den yngste af tre søskende: Hanne født i 1937 og Fritz født i 1943. Vores Forældre: Petra og Jens Hansen havde smedeforretning på Storegade. Noget af det første jeg kan huske er da onkel Herbert fra København var på besøg i Ravsted i 1952. Jeg var kun 3 år, men  husker tydeligt hans (gule?) bil, som var speciel fordi den havde en dør i bagenden med et trappetrin og der var siddepladser/bænk i siderne.

Jeg kan også huske at Hanne, Fritz og jeg ca. på samme tid skulle fotograferes i haven af Onkel Thomas, - jeg havde ikke lyst og ville hellere balancere på et bræt som lå på græsplænen, men jeg lod mig overtale til sidst, resultatet af fotograferingen ses her:

Også Hannes konfirmation 1953 kan jeg huske i glimt. Festen blev holdt på Forsamlingsgården, i salen over krostuen. Den hvide lange kjole ”knitrede” og havde ”hullet” blomstermønster, jeg tror den efterfølgende blev farvet blå .